Zeynep&Yunus Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine Evet Dediler

Zeynep&Yunus Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine Evet Dediler

Zeynep&Yunus Bafra’da Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçesi salonunda yapılan nikah töreniyle mutluluğa imza attılar.

A+A-

Zeynep&Yunus Bafra’da Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçesi salonunda yapılan  nikah töreniyle mutluluğa imza attılar.


Gülay-Osman Aydın’ın kızı Zeynep ile Lale- Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkök’ün oğlu, Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özkök, Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özkök’ün yeğeni Yunus ömür boyu mutluluk için imza atarak birbirlerine ‘’EVET’’ dediler. 
Genç çiftler Zeynep&Yunus  için Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçesinde  muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi. 
Zeynep&Yunus Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçesine hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 
Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun  dilekleri ile kıydı.
Başkan Kılıç  konuşmasında,’’ Zeynep&Yunus Özkök’ün nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Mutluluk dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Genç çiftler Zeynep&Yunus yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 
Din görevlilerin okuduğu aşrı şerifler, ilahilerden sonra dualar edildi. Semazen gösterisi yapıldı. 


Zeynep&Yunus tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kestiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Bafra İlçe Müftülüğü Vaizi Cevahir Aydın’ın duası ve anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından nikah merasimi sona erdi.
Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özkök her iki aile adına yaptığı açıklamada,’’ Aydın ve Özkök  aileleri adına evlatlarımız Zeynep& Yunus  nikah merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirtti.
Nikah merasimine Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Eski Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve yönetimi, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, BOREL Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tarım, YAMANLAR GRUP TEKNİK HIRDAVAT Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman, KILIÇ YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç, BİLGENLER ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, iş insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

27-065.jpg28-046.jpg29-031.jpg30-042.jpg31-012.jpg32-016.jpg33-020.jpg34-014.jpg35-017.jpg36-016.jpg37-015.jpg38-012.jpg39-013.jpg40-022.jpg41-007.jpg42-008.jpg43-008.jpg44-013.jpg45-005.jpg46-004.jpg47-003.jpg48-002.jpg49-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.