
Yeşilçam oyuncuları portresi yarışma ödülleri sahiplerini buldu
Çözüm Koleji Öğrencisi Ayşenur Nehir Aydın Türkiye 3’üncüsü olarak ödülünü aldı
ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLEMEK TEMEL AMAÇLARIMIZDANDIR
Bafra Çözüm Koleji olarak öğrencilerimizin akademik anlamdaki başarılarını desteklerken aynı zamanda onların sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmasını sağladıklarını ifade eden, Çözüm Koleji Fatih Yılmaz, “Öğrencilerimizin okulumuzdan mezun olduktan sonra özgüven sahibi, kendini ifade eden bireyler olmasını istiyor ve onlara bu yönde yeni kapılar açıyoruz. Öğrencilerimizin spor, sanat ya da herhangi bir sosyal alandaki ilgilerini destekleyip yönlendirmek eğitimdeki temel amaçlarımızdandır.
TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde sonuçlanan Çözüm Eğitim Kurumları ve Türkiye Geneli Lise Öğrencilerinin katıldığı "Yeşilçam Oyuncuları Portre Yarışması’nda 10. sınıf öğrencimiz Ayşenur Nehir Aydın, Türkiye üçüncüsü olmuştur.
Öğrencimize lise müdürümüz Fatih Yılmaz tarafından plaket takdim edildi. Bafra Çözüm Koleji olarak Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gizem Sezgin'e ve öğrencimiz Ayşenur Nehir Aydın'a teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.