Yakakent'te Orman Yangını: 3 Hektar Alan Zarar Gördü

Yakakent ilçesinde orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, Yakakent ilçesi Çepni Mahallesi Karaca Baba mevkiinde çamlık alanda saat 10.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını meydana geldi.

A+A-

Yakakent ilçesinde orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, Yakakent ilçesi Çepni Mahallesi Karaca Baba mevkiinde çamlık alanda saat 10.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını meydana geldi. 112’ye yapılan ihbar üzerine orman işletme, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile orman işletme arazözleri müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı.

Yangında yaklaşık 3 hektar ormanlık alan zarar gördü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlatıldı. Bölge sakinleri, yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.samsunun-yakakent-ilcesinde-orman-yangini-cikti2.jpgyakakentte-orman-yangini-3-hektar-alan-zarar-gordu-3-001.jpgyakakentte-orman-yangini-3-hektar-alan-zarar-gordu-2-001.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.