UÇAR MAKİNA - YAĞMUR Tarım Makineleri Samsun Tarım Fuarında Görücüye Çıktı

UÇAR MAKİNA - YAĞMUR Tarım Makineleri Samsun Tarım Fuarında Görücüye Çıktı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 9. Samsun Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. 

A+A-

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 9. Samsun Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. 

Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan 9. Samsun Tarım Fuarı kapılarını açtı. 
16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, yenilikçi tarım teknolojileriyle sektör profesyonellerini bir araya getirerek geleceğe yönelik önemli iş birliklerinin temellerini atıyor.
Fuarda UÇAR MAKİNA- YAĞMUR Tarım Makineleri’de sergileniyor.
Fuar ve UÇAR MAKİNA- YAĞMUR Tarım Makineleri hakkında bir açıklama yapan UÇAR MAKİNA Yönetim Kurulu Başkanı, YAĞMUR Tarım Makineleri Bölge Bayii Salih Can Uçar ,’’Bölge tarımı için büyük bir değer taşıyan, yenilikçi teknolojilerin ve modern tarım uygulamalarının sergilendiği önemli bir buluşma noktası olan Samsun Tarım Fuarı'nda stant açmaktan dolayı  büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Tarım sektöründeki paydaşları bir araya getirerek geleceğe yönelik iş birliklerinin temelini atan bu fuar, ülkemizin tarımsal kalkınmasına katkı sağlayacak. Bu etkinliğin üreticilerimize, çiftçilerimize ve tüm tarım profesyonellerine hayırlı olmasını diliyoruz. Standımıza herkesi bekliyoruz.
Üretiminde % 100 1. sınıf malzemeler kullanan Yağmur Tarım, bazı özel parçalarda kullanılan hammadde türleri üreticilerle birlikte sadece Yağmur Tarım için geliştirilmiştir. 
Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 3. büyük üreticisi durumunda olan Yağmur Tarım, üretimini yaptığı üstün kaliteli ve teknolojik ürünleri 55 ülkeye ihraç etmektedir.
Tamamen bilgisayar kontrollü, modern ve gelişmiş makine parkı ile yüksek standartta kaliteli üretim yapmakta olan Yağmur Tarım, ürünlerinin yüksek kalitesini daha da artırmak ve pazarlanabilir yeniliklerle rekabette bir adım önde olmak için kesintisiz bir araştırma ve tasarım süreci yürütmektedir.’’dedi.

UÇAR MAKİNA Yönetim Kurulu Başkanı, YAĞMUR Tarım Makineleri Bölge Bayii Salih Can Uçar ise şirket olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında ise bilgiler aktardı.

27-121.jpg28-096.jpg29-088.jpg30-097.jpg31-062.jpg32-054.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.