Türkiye Şampiyonu Alaçam Bocce Takımından Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

Türkiye Şampiyonu Alaçam Bocce Takımından Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

Türkiye Şampiyonu Alaçam Bocce takımı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir'i makamında ziyaret etti.

A+A-

Türkiye Şampiyonu Alaçam Bocce takımı sporcuları, Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Müdürü Namık Kocabaş, okul öğretmenleri Ali Günel ve Mustafa Geyik ile Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir'i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Özdemir'den Tebrik ve Destek Sözü

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye Şampiyonu olan Bocce takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu başarı, Alaçam için gurur verici bir olaydır. Sporcularımızın azmi ve disiplini sayesinde bu başarı elde edilmiştir," dedi.

Başkan Özdemir, genç sporcuların başarılarını sürdürebilmeleri için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. "Gençlerimizin spor yapmaları, hem fiziksel hem de zihinsel gelişimleri açısından çok önemlidir. Belediye olarak sporun ve sporcularımızın yanındayız," ifadelerini kullandı.

Takımın Başarısı ve Gelecek Hedefleri

Ziyarette konuşan Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, takımın şampiyonluğa ulaşma sürecinde gösterdiği çaba ve özveriden bahsederek, "Sporcularımız, yoğun antrenman ve disiplinli çalışma ile bu başarıyı elde ettiler. Hedefimiz, uluslararası arenada da Alaçam'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmektir," dedi.

Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Müdürü Namık Kocabaş ve öğretmenler de takımın başarısından gurur duyduklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Özdemir'e teşekkür ettiler.

Gençlere Sporun Önemi Vurgulandı

Başkan Özdemir, konuşmasının sonunda gençlere sporu sevdirmek ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak için belediye olarak çeşitli projeler geliştirdiklerini belirtti. "Gençlerimizin sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi için spor faaliyetlerini desteklemeye devam edeceğiz," dedi.

Alaçam Bocce takımı sporcuları ve yetkilileri, ziyaretin ardından Başkan Özdemir ile hatıra fotoğrafı çektirerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.turkiye-sampiyonu-alacam-bocce-takimindan-belediye-baskani-ozdemire-ziyaret.jpgturkiye-sampiyonu-alacam-bocce-takimindan-belediye-baskani-ozdemire-ziyaret-001.jpgturkiye-sampiyonu-alacam-bocce-takimindan-belediye-baskani-ozdemire-ziyaret-002.jpgturkiye-sampiyonu-alacam-bocce-takimindan-belediye-baskani-ozdemire-ziyaret-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.