Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, sosyal medyada bir çiçek buketi fotoğrafının paylaşılması nedeniyle çıkan tartışma, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın (29) hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

A+A-

Antalya'nın Kepez ilçesinde, sosyal medyada bir çiçek buketi fotoğrafının paylaşılması nedeniyle çıkan tartışma, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın (29) hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Yıldırıcı, aldığı yumruk darbesiyle ağır yaralanmış ve beyin ölümü gerçekleşmişti. Olayla ilgili şüpheli Kıvanç Ş. tutuklandı.

Olayın Detayları

Olay, 12 Ekim Cumartesi günü Altınova Düden Mahallesi'ndeki bir toptan çiçek satış işletmesinde yaşandı. İddiaya göre, Kıvanç Ş.'nin eşi tarafından sosyal medyada paylaşılan çiçek fotoğrafı, Yıldırıcı'nın kız kardeşi F.Y. tarafından işletmenin hesabında paylaşılınca Kıvanç Ş. duruma sinirlendi. Fotoğrafı silen Yıldırıcı'nın özrü Kıvanç Ş.'yi yatıştırmadı ve akşam saatlerinde çiçek deposuna giden Kıvanç Ş., Yıldırıcı'ya yumruk attı ve darp etmeye devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, işletme sahibi A.O.'nun olaya müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Kıvanç Ş. Tutuklandı

Olayın ardından sağlık ekipleri bilinci kapalı Yıldırıcı'yı Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şüpheli Kıvanç Ş. ise gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşref Yunus Yıldırıcı Hayatını Kaybetti

Beyin ölümü gerçekleşen Eşref Yunus Yıldırıcı, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi ve yarın ailesine teslim edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.