Suluova Ziraat Odası En Yaşlı Çiftçileri Onurlandırdı

Suluova Ziraat Odası En Yaşlı Çiftçileri Onurlandırdı

Bölgenin en önemli tarımsal ve hayvansal üretim merkezi olan Suluova’da Ziraat Odası Başkanlığı tarafından ilçedeki en yaşlı çiftçileri onurlandırarak plaket takdim edildi.

A+A-

Bölgenin en önemli tarımsal ve hayvansal üretim merkezi olan Suluova’da Ziraat Odası Başkanlığı tarafından ilçedeki en yaşlı çiftçileri onurlandırarak plaket takdim edildi.

Suluova Ziraat Odası tarafından düzenlenen program kapsamında yaklaşık 65 yıldır çiftçilik yapan Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse'yi makamında misafir eden Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Suluova Ziraat Odası Başkanı Savaş Üçok  Suluova’da tarım ulu çınarları olan çiftçilere teşekkür plaketi takdim etti.

Misafirleri ile yakında ilgilenen Üçok Suluova Ziraat Odası Başkanlığı olarak 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü bir dizi etkinlik ile kutlamak istediklerini belirterek; “Bölgemiz çiftçilerinin sorunlarının çözümü, hak ve menfaatlerini korumak için mesai harcayan Ziraat odamız, yağmur, çamur demeden zor hava koşullarına göğüs gererek üretim yapan, her türlü zorluğa rağmen tarlasında, bağında, bahçesinde, ahırında, ağılında üretim yapan çiftçilerimizin yanında olmaya devam etmektedir.”dedi.

Başkan Üçok ilk insan ilk Peygamber Hz. Adem ile başlayan tarımsal üretimin gelecekte de eskimeyecek, değişmeyecek alanlardan birisi olduğuna dikkat çekerek; “Oda olarakbu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyor, bölgemiz çiftçisinin her daim yanında olduğumuzu her fırsatta gösteriyoruz. Bu bağlamda Suluovamızın en yaşlı ve tecrübeli olan çiftçileri olan Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse amcalarımızın odamızda ağırlamaktan onur duydum. Onların bilgileri ve tecrübeleri bizler için her zaman vazgeçilmez birer rehberdir. Yarım asrı aşkın süredir bölgemizde üretim yapan değerli büyüklerimizin ömürleri uzun, mahsulleri bereketli olmasını Rabbimden niyaz ederim.”dedi.

Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse ise kendilerine gösterilen ilgi ve alakandan ötürü mutlu olduklarını belirterek Başkan Üçok ve yönetimine teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Suluova Ziraat Odası Başkanı Savaş Üçok tarafından Ahmet Çullu ve Hüseyin Köse’ye ilçe tarımına yapmış oldukları katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.