Sinop’taki Şüpheli Ölümde Dikkat Çeken İddialar!
Sinop’taki Şüpheli Ölümde Dikkat Çeken İddialar! Nalan Teke, Annemin Cinayete Kurban Gittiğini Söyledi
Sinop’un Atatürk Mahallesi’nde 29 Ocak’ta meydana gelen şüpheli bir ölüm, dikkat çeken iddialarla gündeme geldi. Kocası tarafından kalorifer borusuna asılı halde bulunan 60 yaşındaki kadının, “timsahlama” yöntemiyle intihar ettiği öne sürülmüştü. Ancak kadının kızı Nalan Teke, annesinin intihar etmediğini ve yıllardır sistematik şekilde şiddet gören annesinin, babası tarafından cinayete kurban gittiğini öne sürdü.
"Beni de annem gibi mi öldürecektin?"
Kanal D’nin popüler programı "Neler Oluyor Hayatta"ya katılan Nalan Teke, ilk kez canlı yayında annesinin ölümünü ve yıllarca yaşadığı şiddeti anlattı. Kendisinin de çocukluğundan itibaren babası tarafından şiddet gördüğünü, üniversite yıllarında bile boynunda morluklarla okula gittiğini söyledi. Nalan Teke, yıllarca korkuyla büyüdüğünü ve evden kaçtıktan sonra ancak öz güven kazandığını dile getirdi. Teke, programda şu çarpıcı ifadeleri kullandı:
"32 yıldır söyleyemediklerimi annem öldükten sonra söyledim. Cenazeden kovdum. Şimdi benden korkuyormuş, 32 yıldır dövdüğü kızından! Acaba beni de annem gibi mi öldürecektin de öldüremedin?" dedi.
"Mahalle Bunu Biliyordu"
Teke, annesinin ölümünü bir ay önceden bildiğini, hatta mahalledeki insanların annesinin yaşadığı şiddeti bildiğini söyledi. "Anneme uyguladığı şiddeti herkes biliyordu. Hiç kimse ‘ben bilmiyordum’ diyemez" dedi. Teke, babasının cenaze töreninde mahalleli tarafından "katilsin" diye bağırıldığını belirterek, annesinin ölümünün intihar olmadığını vurguladı.
"Babanın, Annemi Öldürdüğünden Eminim"
Teke, annesiyle son görüntülü konuşmasında yüzünü kapatarak "Baban bizi dinliyor" dediğini aktardı. Ayrıca, annesinin cenazesinde üzerinde 10 bin lira ve gram altın bulunduğuna dikkat çekti. Teke, "İntihar edecek bir kadın neden üzerinde para tutar?" diyerek, cinayet şüphesini dile getirdi. Teke, şunları söyledi:
"Annemi öldüren kişi babamdı, intihar süsü verdi. Ölümünden sonra babamla konuştuğumda beni de tehdit etti. Annemin intihar şekli, onun düşünebileceği bir yöntem değil."
"Beni Büyüten Baba Değildi"
Nalan Teke, yıllarca annesinin ve kendi yaşadığı şiddetle ilgili yaşadıklarını anlatırken, "Benim babam yok, hiçbir zaman da olmadı" diyerek, babasının yaptığı eziyetleri ve annesine uyguladığı şiddeti detaylı bir şekilde anlattı. “Annem bir gün yatak odasından çıplak şekilde çıkarılıp gözümüzün önünde dövüldü. Çok acımasızdı. Öldüğü gün tek bir teselli cümlesi bile kurmadı” dedi.
"Babam Seyahat Engeliyle Dışarı Çıkmasın"
Teke, babasının ülkeden kaçabileceği ihtimaline karşı seyahat engeli konulmasını istedi. "Babamın can güvenliği sağlanmalı, biz ve mahalle halkı hala tehdit altındayız" diyerek, cinayetin aydınlatılması için çağrıda bulundu.
Şüpheli Ölüm Devam Ediyor
Sinop’ta yaşanan bu şüpheli ölümle ilgili soruşturma devam ediyor. Nalan Teke’nin açıklamaları, olayın cinayet olduğuna dair yeni bir boyut kazandırırken, annesinin ölümüne dair ortaya atılan iddialar hala yanıt bekliyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.