Sinop'ta Hafriyat Kamyonunun Lastikleri Alev Aldı

Sinop'ta, hafriyat yüklü bir kamyonun balatalarının ısınması sonucu lastikleri alev aldı. Olay, Boyabat-Sinop yolu Gerze Sapağı'nda saat 11.00'de meydana geldi.

A+A-

Sinop'ta, hafriyat yüklü bir kamyonun balatalarının ısınması sonucu lastikleri alev aldı. Olay, Boyabat-Sinop yolu Gerze Sapağı'nda saat 11.00'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki damperli kamyonun arka lastiklerinde balataların ısınması nedeniyle aniden alevler yükseldi. Durumu fark eden sürücü, hemen itfaiyeyi arayarak yardım talep etti.

Vatandaşlar Seferber Oldu

Yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yapan sürücüye, yoldan geçen vatandaşlar da yardım etti. O sırada yoldan geçen bir beton mikserinden çekilen hortum ile yangın, itfaiye ekipleri gelmeden kontrol altına alındı. Yangın büyümeden söndürülerek olası bir facianın önüne geçildi.

Can Kaybı ve Yaralanma Yok

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, kamyonda maddi zarar meydana geldi. Sinop'ta yaşanan bu olay, hızlı ve etkili müdahale sayesinde büyük bir felaketin önüne geçildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangının kesin çıkış nedeni ve olası ihmallerle ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.