Sinop-Samsun Yolunda Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Sinop-Samsun Yolunda Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Sinop-Samsun yolu Karayolları Kavşağı'nda meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

A+A-

Sinop'ta bugün saat 16.20'de Sinop-Samsun yolu Karayolları Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, E.E. yönetimindeki 37 BE 819 plakalı kamyonet, kavşakta M.H. idaresindeki 78 SH 432 plakalı kamyonete çarptı. Çarpışma sonucu kamyonet sürücüsü M.K. ve yanında bulunan S.K. yaralandı.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada yaralananların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmezken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana geldiği için bölgede kısa süreli trafik aksaklıkları yaşandı.

Sinop-Samsun yolu üzerinde meydana gelen bu kaza, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın nedeni henüz bilinmezken, yetkililer tarafından yapılacak incelemeler sonucu detayların açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.