SANCAR MAKİNE & ERKUNT TRAKTÖRLERİ Samsun Tarım Fuarında Büyük İlgi Görüyor

Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan 9. Samsun Tarım Fuarı kapılarını açtı. 

Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan 9. Samsun Tarım Fuarı kapılarını açtı. 
16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, yenilikçi tarım teknolojileriyle sektör profesyonellerini bir araya getirerek geleceğe yönelik önemli iş birliklerinin temellerini atıyor.
TÜYAP Fuarcılık Grubu tarafından organize edilen ve Karadeniz Bölgesi’nin en büyük tarım etkinliği olan Samsun Tarım Fuarı, 16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında tarım sektörü profesyonellerini 9. kez bir araya getiriyor. 

Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası ERKUNT Traktörleri , 16-20  Ekim 2024  tarihleri arasında düzenlenen Samsun Tarım Fuarı’nda zengin ürün yelpazesi ve ilk defa görücüye çıkardığı yeni modelleriyle yerini alıyor. Sancar Makine&ERKUNT Traktör  standına gelen ziyaretçiler, fuar boyunca öne çıkan traktörleri yakından inceleyebiliyorlar. Bununla birlikte ERKUNT traktörlerinin güncel tarım ekipmanları da ziyaretçilerin beğenisine sunulurken çiftçilere yönelik cazip ürün ve finansman kampanyaları da fuara özel yararlanılabilen fırsatlar arasında.      
SANCAR TARIM Yönetim Kurulu Başkanı & ERKUNT Traktörleri Bölge Bayii Ercan Sancar fuar ve SANCAR TARIM&ERKUNT Traktörleri hakkında Bafra55.net Habere özel açıklamalarda bulundu.
SANCAR TARIM& ERKUNT Traktörleri Bölge Bayii satış müdürü Ercan Sancar,’’TÜYAP’ın açmış fuarda bizde Sancar  Tarım Araçları –
ERKUNT Traktörleri yetkili Bölge Bayi  olarak yerimizi aldık. Fuar içerisinde sergilediğimiz SANCAR TARIM aletlerimiz ve ERKUNT  Traktörlerimize gösterilen ilgi bizleri fazlası ile ziyade etti.  SANCAR TARIM&ERKUNT TRAKTÖRLERİ yetkili bölge bayi  olarak çiftçinin yanında olmayı kendimize ilke edindik. Bunun karşılığında her gittiğimiz etkinlikte halkımızın yoğun ilgisi ile alıyoruz. 
Samsun Tarım Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektördeki yeniliklerin tanıtıldığı önemli bir platform olmayı sürdürüyor. Tarım makinelerinden sera sistemlerine, sulama çözümlerinden gübreleme teknolojilerine kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi, yerli ve yabancı katılımcıların ilgisine sunuluyor. Tarımsal mekanizasyon, hayvancılık teknolojileri ve daha birçok yenilikçi ürün, sektördeki en son trendleri ve teknolojik gelişmeleri gözler önüne seriyor. Fuar, sadece Samsun'dan değil, çevre illerden de yoğun ilgi görüyor. Amasya, Tokat, Çorum, Ordu, Giresun gibi illerden gelecek çiftçi ve üreticiler, fuarda en yeni teknolojilerle tanışma ve iş birlikleri kurma fırsatı bulacak.’’dedi.

 

BAFRA Haberleri

Başkan Kılıç’tan 1930 Bafraspor’a Moral Yemeği