Ortak Akıl ve Güç birliğinin Yansıması

Türk özel sektörünün çatı örgütü ve 1.3 milyon üyesi ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  69’uncu Genel Kurulu 01.08.2013 Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olarak girdiği ve toplam 364 oda ve borsadan  1734 delegenin oy kullandığı seçimlerde oluşan Yönetim Kurulu’na  Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu , Avrupa Birliği Uyum Komisyonuna da Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar seçilmiştir.

Bölgemizdeki Oda ve Borsa Başkanlarının da çeşitli komisyon ve konseylerde görev aldıklarını ifade eden Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, TOBB da yapılan seçim sonuçlarının ortak akıl ve güç birliği yapılmasının yansıması olduğunu vurgulayarak; ilçemiz, ilimiz ve bölgemiz için çok önemli bir sonuç olduğunu belirtmiştir.

TOBB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu

M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU- Başkan

İbrahim ÇAĞLAR-İstanbul Ticaret Odası

Harun KARACAN –Eskişehir TSO

Necdet ÖZER-Denizli Ticaret Odası

Ender YORGANCILAR-Ege Bölgesi Sanayi Odası

Mehmet Memiş KÜÇÜKÇÜ- Konya Sanayi Odası

Çetin Osman BUDAK-Antalya TSO

İbrahim BURKAY-Bursa TSO

Salih Zeki MURZİOĞLU-Samsun TSO

Cengiz GÜNAY-Tekirdağ TSO

Faik YAVUZ- Ankara Ticaret Borsası

Çamur Ali KOPUZ-İstanbul Ticaret Borsası

Şahin BİLGİÇ-Adana Ticaret Borsası

Ebubekir BAL –Diyarbakır Ticaret borsası

Halim METE- Deniz Ticaret Odası 

 

BAFRA Haberleri

Gazibeyli’de İnanılmaz Olay Ayaksız Buzağı Dünyaya Geldi