MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Berat Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mucur, bu mübarek gecenin manevi arınma ve rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bir fırsat olduğunu belirterek, tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Burhan Mucur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan-ı şerifin müjdeleyicisi, ilahi rahmet ve mağfiretin gecesi Berat Kandilimizin, manevi arınma için bir fırsat olmasını ümit ediyor ve temenni ediyorum. İnsanlığın hasretini çektiği barış, huzur, sükunet ve güvenliğin tesisiyle birlikte masum ve mazlum gönüllerin aradığı esenlik ve selametin tezahürünü de yürekten diliyorum. Bu düşüncelerle, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, nice güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Türk-İslam âlemi olarak, karşı karşıya kaldığımız sıkıntılar, manevi buhranlar ve toplumsal sorunlar ancak iman, sabır ve dayanışma ile aşılabilir. Bu vesileyle Rabbimize dua ediyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Berat Kandili’nin, gönüllerimize huzur, kalplerimize ferahlık getirmesini; duaların kabul, günahların affedilmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Samsunlu hemşerilerim olmak üzere, tüm milletimizin ve İslam aleminin Berat Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.

Samsun Haber Haberleri

Samsun-Merzifon Yolunda Trafik Kazası: 6 Yaralı
"Karagöz Müze Bekçisi" Tiyatrosu Samsun'da Sahnelendi
Samsun'da Pansiyon Bacasında Yangın
Trabzon’da Hırsızlık Yapan Kadın Samsun’da Yakalandı