Mehmet Muş, Samsun'da Önemli Gelişmeleri Açıkladı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Atakum, Terme ve Salıpazarı ilçeleriyle ilgili önemli gelişmeleri duyurdu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Atakum, Terme ve Salıpazarı ilçeleriyle ilgili önemli gelişmeleri duyurdu. AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın 93. İl Danışma Meclisi Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda şehri ilgilendiren önemli konular ele alındı.

Doğan: "19 Mayıs'tan Terme'ye Sahildeki Kaçak Binalar Yıkılacak"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun sahilini daha güzel hale getirmek için kaçak binaların yıkımına başlayacaklarını belirtti. Doğan, “Samsun, sahilleriyle ünlü. İnsanların sahilleri kullanım alışkanlıklarını daha konforlu hale getirmek için çalışmalar başlattık. Kaçak binaların 19 Mayıs’tan Çarşamba’ya kadar, Terme’ye kadar kıyı kenar çizgisi içerisinde ne kadar bina varsa hepsinin yıkımına başlayacağız” dedi.

Muş: "Meydan Düzenlemesi Genişletilecek"

AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, şehir meydanlarıyla ilgili düzenlemelerin genişletileceğini söyledi. Muş, “Özellikle meydanlarla alakalı başlayan çalışmayı daha da genişletmek istiyor Büyükşehir Belediyemiz. Biz de destek çıkacağız. Çünkü şehir meydanlarıyla var” dedi.

"Atakum Devlet Hastanesi İhalesi Ağustos Ayında Yapılacak"

Atakum Devlet Hastanesi’nin yatırım programına alındığını duyuran Mehmet Muş, “Atakum Devlet Hastanesi’nin ihalesi Ağustos ayında yapılacak. Burada ilave 11 bin metrekarede Büyükşehir imar çalışmasıyla alanı büyüttü. Biz şimdi 350 yatak yapıyoruz. Belki bu 500’e çıkacak” diye konuştu.

“Baraj İçin Ödenek”

Salıpazarı Barajı’nın tamamlanması için ek ödenek çıkaracaklarını belirten Muş, “Salıpazarı’na ve Terme Çayı'na ilave ödenek çıkartacağız. Bu sayede sellerde yaşanan olumsuzluklar önümüzdeki yıldan itibaren yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Yılmaz: "Seçimlerde Sonuçlara Etki Eden 10 Madde Not Edildi"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimlerin değerlendirmesini yaparak, “31 Mart seçimlerinde beklediğimiz sonuçları alamadık. Seçim sonuçlarında etkili olan 10 maddeyi not ettik. Bu süreci dikkatli ve titiz şekilde atlatacağız” dedi.

Toplantıya Geniş Katılım

Toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, belediye başkanları, mevcut ve geçmiş dönemlerden il yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

SAMSUN Haberleri

Samsun’da Emekli Astsubaylar, Tazminat Sorunu İçin Yürüyüş Düzenledi