MEB Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer personel alımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, istihdam edilecek personellerin öncelikli olarak afet bölgesinde görevlendirileceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer personel alımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, istihdam edilecek personellerin öncelikli olarak afet bölgesinde görevlendirileceğini açıkladı. Bakanlık büro personeli, avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve avukat kadrolarına alım yapacak.

SÖZLEŞMELİ 5 BİN PERSONEL ALINACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Merkez Taşra Teşkilatında 250 büro personeli ve 4 avukat alımı yapılacak. Taşra Teşkilatında ise 4.000 büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire ve 21 avukat istihdam edilecek.

BAŞVURU TAKVİMİ BEKLENİYOR

Bakan Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada personel alımına ilişkin takvim ve başvuru koşullarının önümüzdeki günlerde ilan edileceği bilgisini paylaştı.

ULUSAL Haberleri

Genç İmam Sobadan Sızan Gazla Hayatını Kaybetti