Kral Döner Bafra Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla yapıldı.
Bafra ilçesinde Tabakhane Mahallesi Atatürk Bulvarı No : 83/A’da işletmeciliğini Hakan Aydın ve Alper Tunga Öztürk’ün yaptığı KRAL DÖNER Bafra Şubesi açıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,’’ Açılan yeni işyerinin Bafra’mıza hayırlı olmasını dilerken işletmecilere bol kazançlar temenni ediyorum. ‘’dedi.
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın duası sonrası açılış kurdelesi kesildi.
Açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Gençlik ve Spor Bafra İlçe Müdürü Osman Şenocak, MHP Bafra İlçe Yönetimi , Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir , KRAL DÖNER işletmecileri Hakan Aydın ve Alper Tunga Öztürk birlikte kestiler.
Verilen ikramlardan sonra açılış sona erdi.
KRAL DÖNER İşletmecileri Hakan Aydın ve Alper Tunga Öztürk ise açılışa katılan herkese teşekkür ettiler. Açılışa ayrıca MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna’da iştirak etti.