Kocabaş ve Bekar Ailelerinin Mutlu Günü

Gülşah Nurcan Kocabaş & Avukat Aydın   Bekar Bafra Davet ve  Kır Bahçelerinde yapılan  nikah töreniyle mutluluğa imza attılar.

Gülşah Nurcan Kocabaş & Avukat Aydın   Bekar Bafra Davet ve  Kır Bahçelerinde yapılan  nikah töreniyle mutluluğa imza attılar.

Tülay Kocabaş -DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın kızı  DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Finans Müdürü Gülşah Nurcan Kocabaş ile Gönül Bekar – BEKAR ORMAN ÜRÜNLERİ Şirket Ortağı  İsmail Bekar’ın oğlu Avukat Aydın Bekar 
Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçelerinde  yapılan  nikah töreniyle mutluluğa imza attılar.

Genç çiftler Gülşah Nurcan & Av.Aydın   için  Bafra Davet Kır Bahçelerinde muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi. 
Gülşah Nurcan & Av.Aydın    Bafra Davet Kır Bahçeleri Gönül Bahçesine hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler.
İlk olarak Gülşah Nurcan Kocabaş & Avukat Aydın  Bekar ilk danslarını yaptılar. Daha sonra ise nikah merasimine geçildi.
Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun  dilekleri ile kıyarken nikah şahitliklerini ise Bafra Kaymakamı Dr.Mustafa Altınpınar, Ak Parti Samsun eski Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Samsun eski Milletvekili Ahmet Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya, Gelin ve Damatın arkadaşları yaptılar.
Başkan Kılıç  konuşmasında,’’ Gülşah Nurcan & Av.Aydın’ının nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Mutluluk dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Nikah cüzdanını ise Ak Parti Samsun eski Milletvekili Fuat Köktaş hayırlı olsun dilekleri ile gelin Gülşah Nurcan’a takdim etti.

Genç çiftler Gülşah Nurcan & Av.Aydın  yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftler Gülşah Nurcan & Av.Aydın    tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kestiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.
Çalınan müzikler eşliğinde Gülşah Nurcan & Av.Aydın Bekar ve davetliler , arkadaşları, aile yakınları gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekerek, oyunlarını oynadılar.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından nikah merasimi sona erdi.
DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ile – BEKAR ORMAN ÜRÜNLERİ Şirket Ortağı  İsmail Bekar her iki aile adına yaptıkları  açıklamada,’’ Kocabaş ve Bekar   aileleri adına evlatlarımız Gülşah Nurcan& Av.Aydın Bekar’ın  nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.

Nikah ve düğün merasimine Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Yakakent Belediye Başkanı Dr.Şerafettin Aydoğdu, Bafra Belediyesi eski Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Bafra eski Ticaret ve Sanayi Odası  eski başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri siyasi parti temsilcileri, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale,  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve personeli, oda başkanları , iş insanları, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

BAFRA Haberleri

Başkan Kılıç’tan 1930 Bafraspor’a Moral Yemeği