Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter Takipçileri İle Ankara’da Buluştu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter’de takipçi sayısının 1 milyonu aşması onuruna 1000 takipçisi ile yemekte buluştu.
Bu kampanyada ise Samsun Bölgesinden Twitter Takipcisi olan Bafralı Sedat Uysal ve Murathan Yıldırım adlı gençler ise 1 milyon kişi arasından şanslı 1000 kişi içine girerek Başkan Gökçek’le yemekte buluştular.
Konu hakkında açıklama yapan Bafralı Gençler Uysal ve Yıldırım,’’Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı Twitter’da 1 milyonuncu takipçiyi aşmanın onuruna ATO Congresium’da 1000 takipçisi ile yemekte bir araya geldik.
Yemekte Başkan Gökçek, önce 40 dakikalık sunum yaptı, sonra sorulara yanıt verdi.
Biz iki arkadaş Karadeniz ve Samsun Bölgesinden ise şanslı 1000 kişi arasında yemeğe çağrıldık.
Nedeni ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının yapmış olduğu çalışmaların, projeleri takdir ettiğimizden dolayı bizde bu davete gittik.
Bu bizim için büyük bir onurdu..
Daha önce 500 kişilik yemeğe de davet edildik. Şimdi de 1000 kişilik yemekte bir araya geldik.
Bu twitter kriterinde biz devamlı şekilde başkan Gökçek ile irtibat halinde idik.
Bizlere kitap hediyesi oldu. Kargo ile gönderdi.
Bu yemekte de bizlere,’’Mehmet Akif Ersoy’un,’’SAFAHAT:’’ adlı kitabını hediye etti.
Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 1000’i aşkın takipçiyle buluşmanın büyük bir onur olduğunu belirten Başkan Gökçek, sohbetimiz öncesinde Ankara’da bu sene içinde yapılan ve yapımı devam eden projelerine ilişkin bir sunum yaptı.
Başkan Gökçek Samsun Bafra’dan gelen iki gence,’’Sizler Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın hemşerilerisiniz.
Ankara’dan Samsun’a,Bafra’ya ve Bölgeye selamlarımı iletin.’’dedi.