Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Bafra, Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs İlçeleri Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker, çeltik fiyatlarıyla ilgili Bafra55net mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.
Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker fiyatlarla ilgili yaptığı açıklamada, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından Baldo grubu çeltiklere 24 TL, Cammeo grubu çeltiklere 23 TL, Osmancık grubu çeltiklere 20 TL fiyat verildiğini bildirdi.
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise yaptığı açıklamada, üreticinin sabırlı olması gerektiğini daha önce de dile getirdiğini, ve beklentilerinin karşılandığını açıkladı. Özellikle eylem yapan çiftçilere seslenen Tosuner, “Gerek olursa biz zaten gerekeni yapardık ama biz fiyatların açıklanacağını belirtmiştik ve dediğimiz gibi de oldu” diye konuştu.