BOZKURTLAR BENGÜ YAYLASINDA ŞAHLANDI

Bu yıl 21.si düzenlenen Bengü Karakucak Yayla Şenliklerinde MHP’liler Bozkurt selamı ve davul zurnanın çaldığı ‘’TÜRKİYEM’’ şarkısı ile coştular.

Türkiye’nin çeşitli illerinden özellikle Tekirdağ kapaklı İlçesinde gelen gurbetteki Bafralı Bengülü İşadamları şenliğin bitişinde Kapaklı’da Evim Yapı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öğütçü, Başkan Yardımcısı Mehmet Öğütçü misafirleri Tekirdağ İline bağlı Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel , Kapaklı Samsunlular Piknik Ağası, Torunoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Torun, Başarılı çalışmaları ile ismini duyuran Rayon Tekstil Genel Müdürü Mustafa Aktürk’ü yolcu etmeye giderken Bozkurt Selamı ile vatandaşları selamladılar.

1 km. boyunca şenliğe katılan vatandaşlarla selamlaşan ve aralarına katılıp şenliklerini   Başkan Yücel ve misafirleri gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

BAFRA Haberleri

Gazibeyli’de İnanılmaz Olay Ayaksız Buzağı Dünyaya Geldi