Başkan Özdemir "Beklentilerin Farkındayız, Söz Verdiğimiz Gibi Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Alaçam'da yaptığımız sokak röportajı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Beklentilerin ve taleplerin farkındayız, söz verdiğimiz gibi hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Alaçam'da yaptığımız sokak röportajı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Beklentilerin ve taleplerin farkındayız, söz verdiğimiz gibi hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Özdemir, talepleri aciliyet sırasına göre kategorize ettiklerini belirterek, en acil taleplere öncelik verdiklerini aktardı. Özdemir, "Sırasıyla bütün talepleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak yol taleplerini ivedilikle çözmek için çalışmalar yaptık" dedi.

Geyikkoşan Sahilindeki Çalışmalar

Başkan Özdemir, Geyikkoşan sahilinin temizlendiğini belirterek, "Bütün sorunları sadece aldığımız taleplerden değil, kendimiz de Alaçam'da yaşayarak gördüğümüz için biliyoruz. Çözüm için de göreve geleli 2 ay gibi bir süre olmasına rağmen hızla harekete geçtik" dedi. Belediye'nin marangozhanesinde ihtiyaçların karşılanmasının ardından fazla üretilen ürünlerin diğer belediyelere satıldığını ve buradan elde edilen gelirin Alaçam halkı için kullanıldığını ifade etti.

Karavan Park Alanı ve Yeni Gelir Kaynakları

Geyikkoşan'da bulunan karavan park alanının resmiyete kavuştuğunu ve artık misafirleri ağırlamaya başladıklarını belirten Özdemir, "Karavan ve çadır kamp alanında misafirlerimizi ağırlamaya başladık ve buradan gelir elde ediyoruz" dedi.

İstihdam ve Gelecek Planları

İstihdam konusundaki sözlerini de unutmadığını belirten Başkan Özdemir, "İstihdam planlanan bölgenin temizlik çalışmalarını yaptık. Kısa sürede burayla ilgili işlemler de başlayacak" dedi. Vatandaşların sorunlarını tek tek çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Başkan Özdemir, Alaçam halkından sabır ve zaman istedi.

ALAÇAM Haberleri

Alaçam'da ÇEDES Projesi Kapsamında Gönüllü Öğretmenler İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Alaçamspor Bocce Takımı Sporcuları, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi Gururla Temsil Etti
Alaçam Belediyesi Bocce Takımı 3. Lig Maçları İçin Ankara’ya Gidiyor
Alaçam'da Hediyelik Eşya Satış Büfeleri Teslim Edildi