BAFRA'YA BAYAN BAŞKAN ADAYI

Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası 159 üye 17 Mayısta başkanını seçiyor.Toplam 3 adayın yarışacağı adaylardan Ferda Biçer bir bayan Adayı olarak ön plana çıkıyor.

Samsun un Bafra İlçesi Pazar Yerleri Esnaflar Odası Seçimlerinde Bafra da ilk yaşandı.17 Mayıs 2015 tarihinde Bafra Kültür Merkezinde  yapılacak olan Pazar Yerleri Esnaflar Odası başkanını seçiyor.4.cüsü yapılacak olan dernek başkanlık seçimmine 3 aday yarışacak.Bu adaylardan en çok ön plana çıkan başkan adayı Ferda Biçer oldu.1975 Bafra doğumlu olan ferda Biçer evli  ve 2 çocuk annesi.Neden aday oldunuz sorusuna espirili bir cevapla bu dünya da kadının bir yeri var.

Biçer;ben  Pazar esnaflığına 6 yaşında pazarda arkadaş gruplarımızla poşet satarak başladım.Yaklaşık 22 yıldır eşim ve erkek çocuğumla Bafra  Kapalı Pazar Yerinde yaş meyve kuru sebze tezgahçılığı yapıyoruz.Pazar Yerinde  Esnaf olmak, ticaret yapmak güzel ama Bilinçli ve planlı yapmak yaşamak insana her zaman başarı getirir.Bizlerde bu kıritere uyarak başarılı bir Pazarcı Ailesi olduk.Bir bayan Pazar Esnafı olarak her zaman disiplinli çalışmayı ve vatandaşa en güzel hizmet vermeyi çok seviyorum.Benimde Çocukken tabiki hayellerim vardı,ama kader bizi Pazar Esnafı yaptı.Bundan da şikayetçi değilim  şükür olsun 
Ferda Biçer neden bir bayan olarak Bafra Pazar Yerleri Esnafları Odası başkanlığı için Aday oldum sorusuna.Çünkü Pazar yerimizin ve Esnaf arkadaşlarımızın sıkıntısı çok.Bu sıkıntıları çok iyi bildiğim için korkmadan cesurca Aday oldum.Eğer Bafra Pazar Yerleri Esnaflar OdasıBaşkanlığna  seçilirsem ilk olarak her yer temiz ve hijenik bir ortam oluşturacağız.Vatandaş ferah, temiz ve hiyjenik bir ortamda alış verişini yapacak.Pazar yerimiz haftada en az birkere yıkanaca,Elektirik aksamı baştan yenilenecek ve kayıt dışı haksız rekabet ortamı kalkacak Bafra Belediyesiyle işbirliği yaparak eksiklerimizin hepsini gidereceğiz.Sorunun cevabını  alana  Pazar Esnaf arkadaşım alacak.Esnaf işte hizmet işte başkan diyecek.Ben onların içinden gelen bir bacılarıyım,önce benim gibi Pazar Esnaflığı yapan bayan arkadaşlarım ve diğer üye arkadaşlarımın desteğini istiyorum ben herkeszin başkanı olacağım.Hak eden kazansın.Bu da  Bafra daki Oda seçimlerinde ilk defa bir bayan adayının başkanlık aday olmasıdır.Şu ana kadar çalışmalar güzel gidiyor, güzel tepkiler alıyorum bu da inşallah şeçimlere yansır.Son olarakta şimdiden seçime girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum,son kazanan inşallah Pazar Esanafı ile  vatandaş olur.

BAFRA Haberleri