Alaçam'da Hediyelik Eşya Satış Büfeleri Teslim Edildi

Alaçam'da Hediyelik Eşya Satış Büfeleri Teslim Edildi. IPARD II Programı Kapsamında Büyük Destek.

Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen törende, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu TKDK tarafından IPARD II Programı kapsamında desteklenen AYYEG-DER faaliyetleriyle 5 adet ahşap hediyelik eşya satış büfesi Alaçam Belediyesi’ne devredildi. Törene Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve üyeleri, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ile Dernek Başkanı Ramazan Acar’ın teslim tutanaklarını imzalamasıyla resmiyet kazandı. Ardından satış büfelerinin gezilmesiyle etkinlik sona erdi. Katılım sağlayan herkese teşekkür edilerek, bu önemli projeye verilen desteğin altı çizildi.

IPARD II Programı Nedir? TKDK’nın yürüttüğü IPARD II Programı, kırsal kalkınmayı destekleyerek, sürdürülebilir tarım ve turizmi teşvik eden projelere finansman sağlıyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Alaçam ve Çevresindeki Diğer Gelişmeleri Bafra55.net’ten Takip Edin Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanı ve çevredeki gelişmeler hakkında en güncel haberlere Bafra55.net üzerinden ulaşabilirsiniz.

ALAÇAM Haberleri

Alaçam'da ÇEDES Projesi Kapsamında Gönüllü Öğretmenler İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Alaçamspor Bocce Takımı Sporcuları, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi Gururla Temsil Etti
Alaçam Belediyesi Bocce Takımı 3. Lig Maçları İçin Ankara’ya Gidiyor