Aksaray'da Feci Kaza: 6 Ölü, 29 Yaralı

Aksaray-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi yaralandı.

Aksaray-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki özel hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, sabah saat 07.00 civarında Acıpınar mevkiinde meydana geldi. Balıkesir Bandırma'dan yola çıkan 45 HB 0560 plakalı, Nurhan Hazer (60) yönetimindeki Akhisar Seyahat firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralıların Durumu ve Kimlik Tespit Çalışmaları

Kazada yaralanan 29 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerden sonra hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Hayatını kaybeden 6 kişinin kimlik tespit çalışmaları ise devam ediyor.

Ankara-Aksaray Yolu Trafiğe Kapatıldı

Kazanın ardından Ankara-Aksaray kara yolu trafiğe kapatıldı ve yolun yeniden açılması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

ULUSAL Haberleri

Engelli Vatandaşın Rampayı Kapatan Araca Tepkisi Olay Oldu
Trafiği Tehlikeye Atan Genç Kadın, Polis Ekiplerine Zor Anlar Yaşattı