Samsun’da Bar Önünde Silahlı Kavga

Samsun’da Bar Önünde Silahlı Kavga

Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde bulunan bir barın önünde gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada, Azerbaycan uyruklu A.P. (20) bacağından yaralandı.

A+A-

Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde bulunan bir barın önünde gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada, Azerbaycan uyruklu A.P. (20) bacağından yaralandı. İddialara göre, alkollü olduğu belirtilen Y.M. (29) ile bara girmek istemesi üzerine A.P. arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Y.M., tabanca ile ateş ederek A.P.'yi yaraladı.

Olayın büyümesini önlemek amacıyla bar işletmecisi M.Y., havaya tüfekle ateş açtı. Yaralı A.P. olayın ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı saldırgan Y.M. ise olay yerinden kaçtı ancak polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Havaya ateş açan bar işletmecisi M.Y. de polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Y.M. ve M.Y., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde tamamlanan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.