Samsun'da Aranan Suç Örgütü Lideri O.K. Bafra'da Yakalandı

Samsun'da Aranan Suç Örgütü Lideri O.K. Bafra'da Yakalandı

Samsun'da çalıntı araçları "change" yaparak satan ve 18 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan O.K., Bafra'da saklandığı evde yakalandı. O.K., Bafra Cezaevi'ne teslim edildi.

A+A-

Samsun'da suç örgütü kurarak çalıntı araçları "change" yöntemiyle satmak suçundan 18 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve 9 aydır aranan O.K., Bafra ilçesinde saklandığı evde yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan özel bir ekip, O.K.'nin izini sürerek operasyon düzenledi.

O.K., farklı suçlardan aldığı cezanın kesinleşmesi üzerine sürekli adres değiştirerek saklanıyordu. Ancak emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucu Bafra'da yakalandı. Mahkemeye çıkarılan O.K., tutuklanarak Bafra Cezaevi'ne teslim edildi.

Yapılan incelemeler sonucu O.K.'nin, farklı suçlardan ifadeye yönelik 13 ayrı aranma kaydının daha bulunduğu ortaya çıktı. Olay, Samsun'da organize suçlarla mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini gösteriyor. Yetkililer, vatandaşları çalıntı araç ve diğer suç faaliyetlerine karşı dikkatli olmaya çağırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum