SAMSUN AİLEYİ KONUŞUYOR SEMİNERİ

"SAMSUN AİLEYİ KONUŞUYOR" SEMİNERİ

Samsun'un Canik İlçe Belediyesi tarafından “Mutlu bir toplum” hedefiyle düzenlenen “İletişim Ailede Başlar" konulu "Samsun Aileyi Konuşuyor" semineri Bafra ilçesinde de yapıldı.

A+A-

Samsun İl Müftülüğü'nün katkılarıyla düzenlenen "Samsun Aileyi Konuşuyor" seminerleri, her gün farklı ilçelerde devam ediyor. Seminerler pazartesi günü sona erecek. 
Samsun'un ilçelerinde Canik Belediyesi tarafından düzenlenen, Samsun İl Müftülüğü tarafından organize edilen ilçelerde bulunan imam-hatip, kuran kursu öğreticilerine sunulan seminerlerde Yazar ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba, mutlu yuvaların sırlarını anlattı.
Bafra İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen, “Samsun Aileyi Konuşuyor” semineri öncesinde Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, seminerin düzenlemesine öncülük eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’e şükranlarını sunarken, Semineri veren Yazar ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba’ya din görevlileri adına teşekkür etti.
Yazar ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba, Bafra İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlilerine mutlu ailelerin nasıl oluşturulacağını anlattı.
Akbaba, "Evlilik Sorumluluğu ve Aile Olmak", "Evlilikte İdeal Eş", "Eşler Arası İletişim", "Aile ve Çocuk" ile "Çocuklarla İletişim" konularında bilgi verdi. 
Bafra’daki seminerde Türkiye'de her yıl 150 bin ailenin boşandığına işaret eden Akbaba, boşanma oranlarının başta çocuklar olmak üzere boşanan çiftlerin ailelerini ve yakınlarını da olumsuz etkilediğini söyledi. İletişimin ailede başladığını vurgulayan Akbaba, genç, mutlu aileler için eşlerin birbirini tanıması ve çocuklarını anlaması gerektiğini ifade etti.

20130914aw000302_03.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.