RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Oruçlarımızla, teravih namazlarımızla, okuduğumuz, dinlediğimiz ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kur’an'la hemhal olarak geçirdiğimiz bir Ramazan Ayını daha geride bırakmış bulunmaktayız.

A+A-

            Dini bayramlar, Müslümanlar arasında yüce duyguların zirvede olduğu, sevgi ve saygı hislerinin alabildiğine canlandığı özel, ulvi zaman dilimleridir. Bu vesileyle, rahmet ve bereketiyle Ramazan ayının tamamlayıcısı olan bu mübarek Ramazan Bayramında büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımızı, dostlarımızı ziyaret edelim. Bencillik, kin, öfke, haset, kibir, gurur, ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Barış, kardeşlik, sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet, şefkat, dayanışma, huzur, milli bütünlük, hak, adalet ve adil paylaşıma kapı aralayalım. Bu değerlerimizi mübarek bayram günü tekrar hatırlayarak pekiştirelim ve yaşatalım.

            Şu mübarek bayram gününde; bizlere bu güzel vatanı emanet eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Büyük Türk Dünyası’nın ve bütün İslam aleminin huzur, mutluluk ve esenlik içerisinde bayramı geçirmesi Yüce Mevla’dan tek dileğimizdir. Sevinç günü olan bu bayramda da kan, gözyaşı, karmaşa, ve çatışmaların ortasında kalan mazlum müslüman kardeşlerimizin bir an önce selamete ermelerini, kardeş kavgalarının son bulmasını Yüce Allah'tan (cc) niyaz ediyorum.

            Bu duygu ve düşüncelerle, yönetim kurulum adına değerli Türk Eğitim-Sen üyelerimiz başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının, Bafralı hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayram'ını tebrik eder; milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

                                                                       İbrahim AKEKMEKCİ

 

BAFRA TÜRK EĞİTİM-SEN İLÇE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.