Radikal Bir Kararla Bafra'da İlki Başardı

Yunus Barber ve Güzellik Salonu Hem Erkeklere Hem Kadınlara Hizmet Veriyor

A+A-

Yunus Barber ve Güzellik Salonu Hem Erkeklere Hem Kadınlara Hizmet Veriyor

Bafra'nın tanınmış berberi Yunus Kurt, 25 yıl boyunca erkek berberi olarak kazandığı tecrübe ile şimdi farklı bir hizmet anlayışını hayata geçiriyor. Erkek berberliği alanında uzun yıllar çalışarak sektörün nabzını tutan Kurt, müşterilerden gelen talepleri değerlendirerek Bafra'da eksikliği hissedilen bir ihtiyacı karşılamak amacıyla Yunus Barber ve Güzellik Salonu'nu açtı. Bu yeni işletme, erkek ve kadınlara aynı mekânda hizmet sunarak bölgede bir ilke imza atıyor.

Yunus Barber ve Güzellik Salonu İşletme sahibi Yunus Kurt, yapmış olduğumuz röportajda şu ifadelere yer verdi. İşletme sahibi Kurt ''25 yıl boyunca erkek berberi olarak erkeklere hizmet verdim. Müşterilerimizden gelen teklifler üzerine Radikal bir karar alarak, Bafra’da büyük bir eksiklik olan erkek ve kadın güzellik merkezi açtık.

Geniş ve ferah mekânımızda; erkek ve kadınlara özel cilt bakımı, lazer epilasyon, manikür, pedikür, porotez tırnak, solaryum ve erkek berber hizmeti gibi çeşitli hizmetler sunmaktayız. Ayrıca kadınlara özel medikal masaj ve sağlıklı bronzlaşmak isteyenlere özelde solaryum hizmeti veriyoruz. Profesyonel bir ekiple çalışan işletmemiz, hem erkeklerin hem de kadınların aynı anda güvenle hizmet alabilmesini sağlıyor’' dedi.

Müşteri memnuniyetine öncelik verdiklerini belirten Yunus Kurt, "İşletmemiz, randevu sistemi ile çalışarak herkesin zamanına saygı duyuyor. Güzelleşmek isteyen herkesi bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Yunus Barber ve Güzellik Salonu, Bafra'nın Hacınabi Mahallesi Şht. Piyade Er Birol Satılmış Sokak No: 6-18 adresinde hizmet veriyor.

Randevu almak isteyenler, 0543 576 13 77 numaralı telefondan ulaşabilir. Yapılan işlemler ve salonun hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için işletmenin Instagram hesabı @yunusbarberveguzellik'i takip edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum