Özel öğrencilerden özel etkinlik

Özel öğrencilerden özel etkinlik

Engelliler haftası nedeni ile özel öğrenciler tarafından Alpaslan Türkeş Parkında Sergi, Kermes ve mini konser düzenlendi.

A+A-

Engelliler haftası nedeni ile özel öğrenciler tarafından Alpaslan Türkeş Parkında Sergi, Kermes ve mini konser düzenlendi.

Bafra Doğan Kaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Merkezi ve Bafra Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezlerince ortaklaşa düzenledikleri etkinlikle yaptıkları el işlerini, resimlerini sergiledi, ayrıca Bafra Köseli Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nce gelen davetlilere mini konser verdi. Alpaslan Türkeş parkında yapılan etkinliğe, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Müdürü Hasan İrer öğretmenler ve öğrenciler  katıldı.Kermes Cuma gününe kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.