
Okumak hayattır programı düzenlendi
Samsun’un Bafra ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bafra okuyor sende katıl” projesinde dereceye girenler ödüllendirildi.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun katıldığı ödül törenin de dereceye giren öğrenciler ödülleri takdim edildi.
5 farklı yazarla, bin 500 öğretmen ve öğrencinin katıldığı, Samsun’un Bafra ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bafra okuyor sende katıl” projesinde, ilkokul 1. ve 2. Sınıflara yönelik okuduğunu resmet, ilkokul 3 ve 4. sınıflarda okuduğu iki kitaptan bilgi yarışması, ortaokul 5-6-7 ve 8. sınıflara okuduğun dan bilgi yarışması etkinliği düzenlendi. Dereceye giren 100 öğrenciye kitap, 12 öğrenciye ise tablet hediye edildi.
Ödülleri Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu takdim etti.
Haber : Emre Şahinol
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.