Mustafa Çavuş: 'SAMKON, Samsun'un Ortak Paydasıdır!

Mustafa Çavuş: 'SAMKON, Samsun'un Ortak Paydasıdır!

Gurbette yaşayan Samsunluların ortak çatısı olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nda (SAMKON), delegeler 5. olağanüstü kongreye katılım sağladı.

A+A-

Gurbette yaşayan Samsunluların ortak çatısı olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nda (SAMKON), delegeler 5. olağanüstü kongreye katılım sağladı. İstanbul Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi'nde yapılan kongrede, SAMKON delegeleri büyük bir katılım gösterdi.

Kongre, divan heyetinin seçimi ile başladı. Divan heyetine 25. Dönem MHP Samsun Milletvekili ve Siyasi Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Edis başkanlık yaparken, Başkan Yardımcılığını MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş üstlendi. Üyeliklere ise İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, İstanbul Esenler Kemer Mahallesi Muhtarı Ecenur Altaş, Mehmet Şatıroğlu ve Ahsen Özkul seçildi.

Mustafa Çavuş'un Birlik ve Beraberlik Mesajı

SAMKON Kongresi'nde divan başkan yardımcısı olarak görev alan MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. "Çok kıymetli hemşerilerim, memleketimiz Samsunumuzu her yerde ve her platformda, layık olduğu şekilde temsil eden kıymetli hemşerilerim, her birinizi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum," dedi.

Çavuş, vatanın kurtuluşuna önderlik eden Samsun'un sivil toplum kuruluşlarına da önderlik eden SAMKON'un önemine değinerek, "Şehrimizin yönetimi ve diğer şehirlerde yaşayan hemşerilerimizin birliği beraberliği ve refahı için de derneklerimiz ve SAMKON çok önemli bir kurumdur," dedi.

 SAMKON'un Geçmişi ve Geleceği

Mustafa Çavuş, "SAMKON'un kuruluşundan bu yana iki kıymetli hemşerimiz başkanlık yaptı ve ikisi de bizlere çok kıymetli hizmetlerde bulundu," diyerek önceki başkanlar Sezgin Gümüş ve Kaya Aşcı'ya teşekkür etti. Ayrıca, gelecekte Samsun’a en iyi hizmeti verecek olan başkan için oy kullanma vurgusu yaptı.

Çavuş, "Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde zaman zaman küçük çekişmeler yaşanmış olabilir. Ama aile bilincindeki herkes, bu gibi durumların aile dışında sorgulanmasına müsaade etmez," diyerek dayanışma çağrısında bulundu. Seçim sonrası birliktelik mesajı veren Çavuş, "Ben tekrar aday olan kıymetli hemşerilerimize başarılar diliyor, seçimlerin Samsunumuz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum," dedi.mustafa-cavus-samkon-samsunun-ortak-paydasidir1.jpgmustafa-cavus-samkon-samsunun-ortak-paydasidir-2.jpgmustafa-cavus-samkon-samsunun-ortak-paydasidir-3.jpgmustafa-cavus-samkon-samsunun-ortak-paydasidir-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.