
Müftü Kayar Ahilik Haftası Dolayısıyla Başkan İlhan Eker’i Ziyaret Etti
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası ziyaret etti.
A+A-
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası ziyaret etti.
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Ahilik Haftası dolayısı ile Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette haftanın önemine vurgu yapan Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, “Ahilik, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve cömertliğin, vefa ve hoşgörünün, sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür.” dedi.
Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken yönetimi ise ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.