Milli maç heyecanı 15 Temmuz Demokrasi Meydanına Taşınıyor

Milli maç heyecanı 15 Temmuz Demokrasi Meydanına Taşınıyor

Bafra’da A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı devam ediyor.

A+A-

Bafra’da A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı devam ediyor.

Bafralılar, A Milli Futbol Takımı’nın hafta sonu EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı tarihi mücadeleyi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulan dev ekranda izleyecek.

Euro 2024 maçları başladığından bu yana Alparslan Türkeş Parkı’nda kurulan ekrandan maçları severek takip eden futbol severler çeyrek final heyecanını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulan dev ekrandan takip edecek.

EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye-Hollanda karşılaşması, 6 Temmuz Cumartesi günü Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak olan maç, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulan dev ekranda ücretsiz izlenebilecek. Dev maçı izlemek için taraftarlar, bir araya gelerek milli takıma destek verecek.

“Şanlı Bayrağını Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol” diyerek herkesi A Milli Takıma desteğe davet eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansı görmekten büyük gurur duyuyoruz. Çeyrek Final heyecanını da bir önceki maçlarımız gibi daha heyecanlı, coşkulu izleyebilmek için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na dev ekran kuracağız. Bütün Bafralı hemşehrilerimi ve futbol tutkunu vatandaşlarımızı milli takımımızı desteklemeye devam ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.