Mete Durgun İçin Samsun’da Dillere Destan Sünnet Düğünü Merasimi Düzenlendi

Mete Durgun İçin Samsun’da Dillere Destan Sünnet Düğünü Merasimi Düzenlendi

Mete Durgun için SHERATON  GRAND HOTEL Samsun’da dillere destan sünnet düğünü merasimi düzenlendi.

A+A-

Mete Durgun için SHERATON  GRAND HOTEL Samsun’da dillere destan sünnet düğünü merasimi düzenlendi.
Dr.Orhan Ünal ve PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun’un torunları, Av.Ayşegül Durgun ve iş insanı Tuncay Durgun’un oğlu Mete Durgun yapılan muhteşem sünnet düğünü merasimi ile delikanlılığa merhaba dedi.
Delikanlılığa merhaba diyen Mete Durgun  ilk olarak SHERATON  GRAND HOTEL Samsun’da annesi Av.Ayşegül Durgun& babası İş İnsanı Tuncay Durgun ile birlikte alkışlar arasında sahneye doğru geldiler.
Burada ilk olarak Mete Durgun’un annesi Av.Ayşegül Durgun & babası   İş İnsanı Tuncay Durgun çocuklarının ilk mürvetlerinde duygulu bir şekilde  danslarını yaptılar. 
Davetliler ve aile yakınları dansa eşlik ederek Durgun  ailesinin mutluluğunu paylaştılar. 1000 kişinin katılım sağladığı sünnet düğünü merasiminde ikramlardan sonra davetliler Mete Durgun’a takılarını takarak, Durgun ailesine hayırlı olsun dileklerini sundular.
Programım 2.bölümünde ise Türk pop müziğinin güçlü sesi ALTAY Av.Ayşegül Durgun& İş İnsanı Tuncay Durgun evlatları Mete Durgun ile birlikte alkışlar ve havai fişek gösterileri ile sahneye yeniden geldiler.
Türk pop müziğinin güçlü sesi ALTAY’ın söylediği romantik müzikler eşliğinde dans eden Av.Ayşegül Durgun& İş İnsanı Tuncay Durgun ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Türk pop müziğinin güçlü sesi ALTAY’ın muhteşem sesi ile söylediği hareketli müzikler eşliğinde sünnet düğününe ayrı bir hava kattılar. Çekilen halayların ve anı fotoğraflarının çekiminin ardından merasim sona erdi.
Sünnet düğünü merasimine birbirinden seçkin davetli topluluğu katıldı. 

Mete Durgun'a Muhteşem Sünnet Merasimi

Mete Durgun'a Muhteşem Sünnet Merasimi

Mete Durgun için SHERATON GRAND HOTEL Samsun’da dillere destan bir sünnet düğünü merasimi düzenlendi. Dr. Orhan Ünal ve PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun’un torunları, Av. Ayşegül Durgun ve iş insanı Tuncay Durgun’un oğlu Mete Durgun, muhteşem sü