LANDİNİ TRAKTÖRLERİ, Güncel Modelleriyle Samsun Tarım Fuarı’na Damgasını Vurdu

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 9. Samsun Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

A+A-

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 9. Samsun Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan 9. Samsun Tarım Fuarı kapılarını açtı.

16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, yenilikçi tarım teknolojileriyle sektör profesyonellerini bir araya getirerek geleceğe yönelik önemli iş birliklerinin temellerini atıyor.

TÜYAP Fuarcılık Grubu tarafından organize edilen ve Karadeniz Bölgesi’nin en büyük tarım etkinliği olan Samsun Tarım Fuarı, 16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında tarım sektörü profesyonellerini 9. kez bir araya getiriyor.

Yaptığı çalışmalar ve projelerle bir örnek teşkil eden DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, LANDİNİ Traktörleri Karadeniz Bölge Bayii  Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi ise 9. Samsun Tarım Fuarına  LANDİNİ traktörleri ile katılım sağladı.
Samsun Tarım Fuarında dışarıda büyük bir alanda LANDİNİ traktörlerini sergileyen LANDİNİ Traktörleri Karadeniz Bölge Bayii, DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU fuara katılan protokol ve bölge çiftçisinin takdirini kazandı.
Samsun Tarım Fuarının ilk gününde ise DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU’nun  LANDİNİ traktörleri standına ziyaretçi akını yaşandı.

Fuar ve LANDİNİ traktörleri hakkında açıklama yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı , DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, LANDİNİ Traktörleri Karadeniz Bölge Bayii  Serdal Sefa Kocabaş,’’ Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi teknolojileriyle tarım sektörünün geleceğine ışık tutmayı hedefliyor. Traktörlerden, Tarım makinelerinden sera teknolojilerine, tohum ve fide ürünlerinden hayvancılık çözümlerine kadar birçok yenilik fuar ziyaretçileriyle buluşuyor.

Landini, dünya çapındaki pazarlar tarafından büyük ölçüde kabul gören verimli, yüksek performanslı traktör serisi tasarlayan ve üreten gururlu ve tarihi bir İtalyan markasıdır. Kuruluşunun 140. yıl dönümünde, Argo Tractors grubunun tarihi traktör markası Landini, ileriye bakıyor ve uluslararası pazardaki varlığını pekiştirmek için gelişme stratejisini ve hedeflerini yeniden teyit ediyor.

Türkiye’de önemli satış adetlerine ulaşan Landini, SamsunTarım Fuarı’na geniş bir ürün ailesiyle katılım sağlıyor.

İtalya merkezli faaliyetlerini sürdüren Landini, bu yıl 9.su düzenlenen Samsun Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Yoğun bir ziyaretçi akınıyla dolup taşan fuar, markaların yeni ürünlerini çiftçiyle buluşturduğu en iyi etkinliklerden birisi olarak öne çıkıyor. Tüm hemşerilerimizi ve çiftçilerimizi Samsun Tarım Fuarında dışarıda bulunan standımıza bekliyoruz.’’dedi.

Bafra DAMSAN MOTORLU ARAÇLAR – LANDİNİ TRAKTÖRLERİ Satış ve şirket müdürü Özkan Yılmaz ise LANDİNİ TRAKTÖRLERİ’nin özelliklerinden, servisi ağından ve yaptıkları çalışmalardan söz ederek Pazar gününe kadar sürecek olan Samsun Tarım Fuarındaki standa tüm çiftçilerimizi ve hemşerilerimizi davet etti.76-006.png77-006.png78-005.png79-006.png80-005.png81-007.png82-008.png83-007.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.