Kaymakam Ertürkmen’ten Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetimine Veda Ziyareti

Kaymakam Ertürkmen’ten Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetimine Veda Ziyareti

Kaymakam Ertürkmen’ten Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetimine Veda Ziyaretiİstanbul Şişli Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ertürkmen, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine veda ziyaretinde bulundu.

A+A-

İstanbul Şişli Kaymakamlığına atanan Kaymakam  Ertürkmen, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine veda ziyaretinde bulundu.


2 Temmuz 2024 tarih ve 32590 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Şişli Kaymakamlığına atanan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine veda ziyaretinde bulundu.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "Sayın Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen’e ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz ve kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz." dedi.
Ziyarette Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'a Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım,Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tevfik Türken,Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Kesim ve Sezgin Arslan,Meclis Üyeleri Erhan Akbulut,Nazmi Şener,Cumhur Uzun ile 10.Meslek Komite Başkanı Ali Hancı ve Genel Sekreter Talip Şahin'de eşlik etti.

25-048.jpg26-049.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum