
İYİ PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI BELLİ OLDU
Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İyi Parti'nin Kurucular Kurulu'nda eski MHP Samsun İl Başkanı İbrahim Özyer'in yer almasının ardından eski MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün de İyi Parti Samsun İl Başkanı olacağı açıklandı.
A+A-
PARTİ LOGOSUNDAKİ GÜNEŞ Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Ömer Süslü, İyi Parti ile iyilik güneşinin Türkiye'nin üzerine doğacağını belirterek, "Bu nedenle partimizin logosunda günş var" dedi.
'KURUCU İL BAŞKANIYIM'
Partilerinde farklı siyasi görüşlerden insanların olduğuna dikkati çeken Ömer Süslü, "İyi Parti'de hiç kimsenin gömlek değiştirmesine gerek kalmayacak. Ancak önümüzde çok kısa bir zaman var. Önce Genel Başkanlık Kongresi gerçekleştirilip ardından da il teşkilatları hazırlanacak. Hızlı ve sıkıştırılmış bir sürece giriyoruz. 3 ay içinde Samsun'da il kongremizi yapacağız. İlçe teşkilatlarımız tamamlandıktan sonra il kongremizi de tamamlayıp seçim hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayacağız. Bu süreçte partide kurucu il başkanı görevini üstleneceğim" diye konuştu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.