
İhsan Şenocak Tefsir Sohbeti Haber
Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği
A+A-
Cumartesi sabahları Sabah namazına müteakip Dr. İhsan ŞENOCAK’ ın katılımıyla bir yıldır süregelen Tefsir Dersleri yaz dönemi nedeniyle ara verildi. BAFİM- DER’ in organize ettiği Cumartesi sabahları devam eden Tefsir dersleri başladığı günden beri yoğun katılımla gerçekleşiyor.
Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan ŞENOCAK tarafından verilen Tefsir Sohbeti saat 05:30 olmasına rağmen yoğun katılım gerçekleşti.Tefsir sohbetine Bafim-Der Başkanı Murat TOPAL, Yavuz Selim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin YILDIRIM, Memur Sen – Diyanet Sen Bafra İlçe Başkanı Ali Şimşek, Bafra vaizi Veli ÇAYIR,, Bafra’mızda görev yapan İmam-Hatipler ve Eğitim camiasından öğretmenlerinde katıldığı Tefsir Sohbeti çok verimli geçti. Dönemin son Tefsir Sohbetinde Felak ve Nas Surelerini Tefsir eden Dr. İhsan ŞENOCAK katılımcılara doyumsuz Tefsir Sohbeti yaparak, güncel meselelere de vurgu yapmayı ihmal etmedi. Şenocak;” Bafra’mızda böylesi seçkin bir toplulukla yaklaşık bir yıla yakın yaptığımızTefsir Sohbetinin çok yararlı olduğunu gözlemleyebiliyoruz.Bu fırsatı bu hizmeti bana verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor, Rabbim hepinizden razı olsun.
Bafim-Der Başkanı Murta Topal; “ Bafralı kardeşlerimizin böylesi Tefsir dersini hak ettiğini ve gerekli olduğunu düşünüyorduk. Bu düşüncemizi hayata geçirirken bizlere katkıda bulunan Yavuz Selim Vakfı Yöneticilerine, Bafim-Der Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza, katılım sağlayan hocalarımıza, emeği geçen genç kardeşlerimize ve özellikle İhsan Şenocak hocamıza çok teşekkür ediyoruz




HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.