
Hızla Çöp Yol Oluyor
Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolu Samsun Büyük Şehir Belediyesi eğer önlem alınmazsa eski günlerine geri dönecek ve çöp yol olacak.
Misyonu, "Birbirini tamamlayıcı ve birbirinin yan ürününü teşvik eden sanayicilerin bir arada ve bir program dahilinde üretim yapmalarıyla, üretimde verimliliğin sağlanması için sağlıklı, ucuz, güvenilir bir altyapı ve ortak tesisler temin ederek şehrin gelişimine katkıda bulunmak, sanayi ve istihdamı artırmak. "olan Organize Sanayi Bölgesi, yolu ve yol kenarları vatandaşların ve Büyük Şehir Belediyesi araçlarının döktüğü çöplerle çöp yol olma yolunda ilerliyor.
Daha önce de Belediyenin Çöp arabalarının atık olarak kullandığı o yol temizlenmiş ve güzel bir görünüm sağlanmıştı. Geçen süre içerisinde tekrar çöp, moloz gibi geri dönüşümü imkansız olan atıklar atılmaya başlanmıştır. Eğer önlem alınmazsa tekrar çöp yol olarak tarihe geçecektir.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.