Hasan Kaya Aşcı Yeniden SAMKON Başkanı Seçildi

Hasan Kaya Aşcı Yeniden SAMKON Başkanı Seçildi

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (SAMKON) 5. Olağanüstü Genel Kurulu'nda, mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (SAMKON) 5. Olağanüstü Genel Kurulu'nda, mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. İstanbul Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye SAMKON delegeleri yoğun katılım sağladı ve açık oylama sonucu Aşcı yeniden genel başkan oldu.

SAMKON 5. Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yoğun Katılım

Gurbette yaşayan Samsunluların ortak çatısı olan SAMKON, 5. Olağanüstü Genel Kurulu'nda geniş bir katılım gördü. 22 federasyon ve 500'e yakın derneği bünyesinde bulunduran, toplamda 615 delegenin oy kullandığı kongrede, bayrak değişimi yaşandı. Divan heyeti seçimiyle başlayan kongreye, MHP 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis başkanlık etti. Divan heyetinde, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, İstanbul Esenler Kemer Mahallesi Muhtarı Ecenur Altaş gibi isimler yer aldı.

Sezgin Gümüş Adaylıktan Çekildi, Aşcı Tek Aday Oldu

Genel Kurulda SAMKON Genel Başkan Adayı Sezgin Gümüş, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Böylece seçim, mevcut başkan Hasan Kaya Aşcı'nın tek aday olarak girdiği bir süreç haline geldi. Aşcı, delegelere hitap ettiği konuşmasında, "SAMKON’a yeniden genel başkan seçilmemizden dolayı yönetim kurulu adına kongreye katılım sağlayan tüm delegelerimize ve misafirlerimize en kalbi şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Halit Doğan'dan Aşcı'ya Tebrik
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hasan Kaya Aşcı'yı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. "SAMKON’un 5. Olağanüstü Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçilen Hasan Kaya Aşcı'yı ve yönetimini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. SAMKON ailesine ve şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

SAMKON’un Yeni Dönem Hedefleri ve Önemi
Hasan Kaya Aşcı’nın yeniden başkan seçilmesiyle birlikte, SAMKON'un yeni dönemde Samsun'un ve Samsunluların çıkarlarını savunmak adına daha aktif bir rol üstlenmesi bekleniyor. Sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, SAMKON'un yeni yönetiminin öncelikleri arasında yer alacak.hasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-10.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-9.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-8.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-7.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-6.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-5.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-4.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-3.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-2.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-33.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-2-001.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-3-001.jpghasan-kaya-asci-yeniden-samkon-baskani-secildi-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.