Haberimiz İhbar Kabul Edildi, Belediye Ekipleri Şeyhulaş'a Geldi

Bafra ve Türkiye gündemine gelen Şeyhulaş Mahallesi'nde evin altındaki yılanlarla ilgili haberimiz sonrası ekipler harekete geçti.

A+A-

Bafra ve Türkiye gündemine gelen Şeyhulaş Mahallesi'nde evin altındaki yılanlarla ilgili haberimiz sonrası ekipler harekete geçti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın talimatıyla harekete geçen Samsun Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme ve ekibi evi ziyaret ederek bölgede ilaçlama yaptı ve kamera ile evin altını kontrol etti. Bafra Belediyesi yaptığı açıklamada şunları bildirdi: "Şeyhulaş Mahallesi'nde evin altında bulunan yılanlardan vatandaşın rahatsızlığı ihbar bildirilmeden medya üzerinden öğrenilmiş olup ekiplerimiz belediye başkanımızın talimatıyla olay yerine yönlendirildi. Veteriner hekim kontrolünde bölgede ilaçlama yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleriyle birlikte araştırma faaliyetleri yürütülmesine rağmen herhangi bir yılan veya sürüngen hayvana rastlanılmadı. Evin olduğu çevrede rutin ilaçlama faaliyetleri yürütülecek ve tespit için fotokapan kurulacaktır. Konuyla ilgili araştırmalar devam etmektedir."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.