Görevi Başında Vefat Eden Perihan Bektaş Özçelik Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Görevi Başında Vefat Eden Perihan Bektaş Özçelik Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Sinop'ta Görevi Başında Beyin Kanaması Geçiren Tıbbi Sekreter Perihan Bektaş Özçelik Hayatını Kaybetti.

A+A-

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Tıbbi Sekreter Perihan Bektaş Özçelik (43), görevi başında geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Özçelik, evliliğinin 1. yıldönümünde gözyaşları arasında memleketi Türkeli'de toprağa verildi.

Olay, kısa bir süre önce Sinop'ta yaşandı. İş yerinde aniden fenalaşan Özçelik, ilk olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti üzerine Samsun'a sevk edilen Perihan Bektaş Özçelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 43 yaşında olan Özçelik’in vefatı, ailesi ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. Cenaze töreni Türkeli'nin Taçahmet köyü Kapan Mahallesi Camisi'nde düzenlendi. Törene, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, çok sayıda vatandaş ve kurum amirleri katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Özçelik, Taçahmet köyü Merkez Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Perihan Bektaş Özçelik, bir yıl önce, 8 Ekim 2023'te Erdem Özçelik ile evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuştu. Ancak evliliklerinin ilk yıldönümünde, 8 Ekim 2024'te hayatını kaybederek sevenlerini derin bir hüzne boğdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum