EMET BAFRA KAYMAKAMININ ZİYARET‏ ETTİ

EMET BAFRA KAYMAKAMININ ZİYARET‏ ETTİ

30 yıl önce ilk olarak Emet ilçesinde göreve başlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı

A+A-

 Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Halk Oyunları Federasyon MHK Başkanı Ali Özçelik, Basın Müdürü Mithat Kalaycığolu, Kütahya Ulusal Hakem M. Akif Saygı ve Baklalı Belediyesi GSK Başkanı Yalçın Ongun ziyaret ettiler. 

Ziyaretleri konusunda açıklamada bulunan Ali Duyak; ilk öncelikle Bafra’da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kaymakamımız Halis Arslan ilk olarak Emet ilçemizde görev yapmıştır.  İlk idareci ödülünü ise yine Emet ilçesinde Kaymakam olarak görev yaparken almıştır. 30 yıllık gibi bir aradan sonra tekrar beraber olmak çok güzel bir duygu. Bu arada marka olmuş olan Bafra Pidesini de tatmış bulunmaktayız. Türkiye Halk oyunları Federasyonu ve  Atakum Belediye işbirliği ile düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılmak için Samsun’a gelmiş bulunmaktayız. Bu nedenle Kaymakamımız Halis Arslan’ıda Bafra’da ziyaret ettik dedi.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında; hem ilk görev yaptığım Emet ilçesinden ve en son görev yaptığım Adana’dan gelen misafirlerle Bafra’da beraber olmaktan mutluluk duymaktayım. Emet ilçesinde tabii ki birçok başarılı işler yaptık. İlk idareci ödülümü de burada aldım. 30 yıl sonra tekrar bir aradayız. Adana’da Vali Yardımcılığım sırasında da bu güzel dostlarla beraberce güzel çalışmalarımız oldu. Samsun’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğuna başarılar dilerim dedi.

Kaymakam Halis Arslan Emet ilçesinden gelen heyetle birlikte  Bafra’da kısa bir gezinti yaptılar. Akabinde sigortacılar haftası nedeniyle Ali Kale Turistik Tesislerinde verilen kokteyle katıldılar. Burada program esnasında halk oyunları ekibi oyunlarını oynadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.