EMEKLİ POLİSE DUYGULU VEDA

EMEKLİ POLİSE DUYGULU VEDA

19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde uzun yıl görev yaptıktan sonra emekli olan polis memuru Recep Bayat’a İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin ile çalışma arkadaşları veda töreni düzenledi.

A+A-

HAKKINI HELAL ETTİ 
Veda yemeğine  19 Mayıs  İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin,Komser Tuncay Yılmaz,Komser Yardımcısı Kezban Çardak,  ile görev yaptığı mesai arkadaşları katıldı.

19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, teşkilata yapmış olduğu hizmetlerin anısına plaket taktim ederek  bundan sonraki hayatında ailesi ile beraber mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.

Emekli Polis Recep Bayat, ”Uzun yıllar Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptım, en son 19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürlüğünden emekliye ayrıldım bir çok Kaymakamlarla çalıştım,güzel anılarımız oldu,19 Mayıs halkına ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, ben sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.

HARUN YAZICI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.