Çocuğunu Göremeyen Baba Çatıda Dehşet Saçtı

Çocuğunu Göremeyen Baba Çatıda Dehşet Saçtı

Samsun’un İlkadım ilçesinde, bir genç adam çocuğunun kendisine gösterilmediği gerekçesiyle elinde bıçakla inşaatın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

A+A-

Samsun’un İlkadım ilçesinde, bir genç adam çocuğunun kendisine gösterilmediği gerekçesiyle elinde bıçakla inşaatın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir inşaatın çatısında gerçekleşti.

İntihar Girişimi İhbarı

Olayın baş kahramanı, 26 yaşındaki Ömer Faruk C., iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı eşinin kendisine çocuğunu göstermediği gerekçesiyle bu eyleme kalkıştı. Alkollü olduğu belirtilen genç, inşaatın çatısına çıkarak elinde bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Servis’i arayarak ihbarda bulundu.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İnşaatın çatısına çıkan genç, elindeki bıçakla kollarına ve vücuduna zarar verdi. Çevredekilerin yüreklerini ağza getiren bu anlar, olay yerine gelen ekipler tarafından dikkatle takip edildi.

Müzakereci Polis Genç Adamı İkna Etti

Bıçakla kendisine zarar veren ve intihar etmek isteyen genç, olay yerine gelen müzakereci polis tarafından uzun uğraşlar sonucunda ikna edilerek güvenli bir şekilde aşağı indirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Samsun Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Faruk C.’nin tedavisi devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.