
''CHP'nin zaferi dershaneler kapatılmayacak''
Yıllardır devam eden akp iktidarının emir vakilerinden biri olan dershanelerin kapatılması olayı ,Anayasa mahkemesinden döndü.
Eğitim sisteminin esas ana unsurları dururken sırf cemaatten intikam alacağım duygusuyla dershaneleri kapatmaya çalışan AKP iktidarı diğer olaylarda olduğu gibi bundan da hüsrana uğramıştır. Yaklaşık 60.000 öğretmen ve 40.000 çalışanıyla toplam 100.000 kişinin çalıştığı bir sektörü, hiçbir alt yapısı olmadan sokağa döken zihniyet ,ilk seçimde bunun hesabını halka verecektir.
Eğitim sistemimizin alt yapı sorunları dururken, bunlara çözüm aramazken dershaneleri kapatmaya çalışmak bu ülkeye yapılmış en büyük ihanetlerden birisidir .Yaklaşık 350.000 öğretmen açıkta dururken, 60.000 öğretmeni de sokağa dökmek hangi intikam duygusunun ürünüdür acaba.?????
Bunu eğitim camiasının çok iyi anlaması gerekir.
Biz Bafra CHP olarak başlangıçtan bugüne dershanelerimizi ve çalışanları hiç yalnız bırakmadık,bu süreç içerisinde hep yanların da olduk.
Ve sonunda da hep beraber kazandık.
Eğer devlet eğitim sisteminin sorunlarını çözmek istiyorsa önce dershane gerçeğini ortaya çıkaran sorunları halletmelidir.
Değerli öğretmen arkadaşlarım ve dersane çalışanları; bu ülkede iyi ki CHP var iyi ki hukuk var.
CHP var olduğu sürece bu hukuksuzlara asla izin vermeyeceğiz.
Umarım ki sizler de bunları unutmayıp ilk genel seçimde bu insanlara gereken cevabı veririsiniz.
Bu düşüncelerle ramazan bayramınızı ve 2015-2016 eğitim öğretim yılınızı kutlar,saygılar sunarım.
Nihat OKTAY
CHP BAFRA İLÇE BAŞKANI
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.