Beyaz Örtüye Hasret Kalan Sinoplular Soğuksu’da Buluştu

Beyaz Örtüye Hasret Kalan Sinoplular Soğuksu’da Buluştu

Sinop’ta kar yağışıyla birlikte vatandaşlar, karın yoğun olduğu Soğuksu ve Dranaz bölgelerine akın etti.

A+A-

Sinop’ta kar yağışıyla birlikte vatandaşlar, karın yoğun olduğu Soğuksu ve Dranaz bölgelerine akın etti. Kent merkezinde kar yağışının daha az olması nedeniyle beyaz örtüye özlem duyan Sinoplular, yüksek kesimlere çıkarak karın keyfini doyasıya yaşadı.

Sinop kent merkezinden kilometrelerce yol kat ederek Soğuksu ve Dranaz mevkisine ulaşan vatandaşlar, beyaz örtüde hem eğlendi hem de sevdikleriyle keyifli vakit geçirdi. Kar yağışının oluşturduğu eşsiz manzara karşısında hatıra fotoğrafları çektiren Sinoplular, mangal yakarak ve kartopu oynayarak hafta sonunu değerlendirdi.

Soğuksu’ya kar keyfi için gelen Berna Dikmen, yaptığı açıklamada, “Hafta sonunu değerlendirmek için Sinop merkezden sırf kar keyfi için geldik. Çayımızı içiyoruz, mangalımızı yaptık, keyifli bir gün geçiriyoruz. Karın keyfini çıkarmak isteyen, kartopu oynamak isteyen, ateş yakıp mangal yapmak ve çayını kahvesini içip keyif yapmak isteyen vatandaşlar kesinlikle buraya gelip bu beyaz örtüyü görmeli,” dedi.

Beyaz örtünün keyfini çıkarmak isteyen Sinoplular, Soğuksu’nun doğal güzellikleriyle karın tadını çıkarmaya devam ediyor. Kar yağışının keyifli atmosferi, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara unutulmaz bir deneyim sundu.

Bafra55.net Haber Merkezibeyaz-ortuye-hasret-kalan-sinoplular-soguksuda-bulustu-5.jpgbeyaz-ortuye-hasret-kalan-sinoplular-soguksuda-bulustu-4.jpgbeyaz-ortuye-hasret-kalan-sinoplular-soguksuda-bulustu-2.jpgbeyaz-ortuye-hasret-kalan-sinoplular-soguksuda-bulustu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.