BBP Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin’den teşekkür mesajı

BBP Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin’den teşekkür mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin Yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sonrasında bir teşekkür mesajı yayımladı. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin Yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sonrasında bir teşekkür mesajı yayımladı. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çok kıymetli Hemşehrilerim; 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici 'nin olurlarıyla, Samsun ilimizden 1. Sıra Adayı gösterildim. 

Allah'ın izni ile Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerin de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledik, Milletvekilliğinde ise Samsun Bölgemizden Büyük Birlik Partisi'ne Samsunlu hemşehrilerimizden oy talep ettik.

Büyük Birlik Partisi'nde MKYK Üyesiyim, siyasette Milletvekili Adayı olarak ilk kez seçimlere girdim, şahsım aday adayı değil, direkt aday gösterilmiştir. Biz herhangi bir yarışa girmedik. Sonuçta bizlerde aynı çatı altında Cumhur ittifakında hem Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Samsun ve Bölgemize hizmet için Milletvekiliğinde kendimize oy istedik. Samsun ve Bölgesi kararını verdi. Nasip olmadı. 

Adaylık sürecimiz açıklanır açıklanmaz, Samsun ve Bölgesinde seçim çalışmalarımızı başlattık. Zaman aralığı çok dar olduğundan dolayı, bir çok bölgeye gidemedik. Biz gidemesekte, yine Partimizin benden sonra ki 8 ay adayımız, diğer ilçelerimizde sıkı çalışmalar gerçekleştirmiştir. Gidemediğimiz, elini sıkamadığımız tüm hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizleri devamlı güler yüzle karşılayan, Mahalle sakinlerimize,  Esnaflarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Esnafımız, vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde bizleri gönüllerine, bağırlarına bastı. 7'den 77'ye aynı olduk. Hepsinden Allah razı olsun. 

Son olarak, 1 aylık çalışmamız sürecinde bir aile olduk, dost olduk, bu süreci dostlar ile yürüdük. 

Yağmur, çamur demeden süreci omuz omuza benimle birlikte bana yol arkadaşlığı yapan, tüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adaylarımıza, Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanlığı teşkilatımıza, Samsun Alperen Ocakları Başkanlığımıza, Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanlığımıza ve bizlere bu süreçte yürekten, gönülden destek verenlere ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 

Seçimin Ülkemize, Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.