BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den Narin Güran Vakası Üzerine İdam Çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından idam cezasının geri getirilmesi için çağrıda bulundu.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından idam cezasının geri getirilmesi için çağrıda bulundu. Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 743. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuşan Destici, acılı olayla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

"İdam Gelecek, İbreti Alem İçin Sallandıracaksın"

Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından yaşanan üzüntü ve öfkeyi dile getiren Destici, idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini belirterek, "Narin yavrumuzun maalesef cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri gözümüz, yüreğimiz kan ağlıyor, ciğerlerimiz parçalanıyor. Ona bu acıyı, kötülüğü yapanlara adalet işleyecek. İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek" dedi.

Destici'nin bu açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve idam cezası tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.